Lycka!!

Idag har det hänt något mycket stort i familjen Erikssons liv! Jag och Malva träffade idag Linn och lille Ture. Vi tog en härlig promenad i vintersolen och avslutade med en god fika. Detta i sig var väldigt trevligt, men det största av allt var den fina presenten Malva fick av Ture:


  Ett AIK-ställ MED AUTOGRAFER!!! Vilken lycka! Åtminstone en i familjen blev tårögd, ni få själva fnula på vem...

  Gullige, hårfagre Ture med sin mamma (tyvärr inte så skarp bild..)

Under promenaden och fikan avhandlades både graviditeter, förlossningar och livet som mamma. Det är så värdefullt att ha kompisar i samma sits som man kan älta och diskutera allt som rör det här nya livet med. Det behöver man!

Livet i övrigt är bara bra. Lilla Finaste håller på att få sin femte tand, stora tjejen. Verkar vara lite jobbigt : (

Igår, förresten, tog mamman en liten halvdagssemester! Åkte ut till Hasseludden och badade i varma källor och läste bok alldeles i fred i flera timmar. Vilken välbehövlig lyx!

Hoppas ni mår bra och ser till att göra era dagar underbara, ingen annan kommer göra det åt er!

Kram

ps. imorgon är det fredag!!! : )

ps2. käre far, kolla igen under kommentarerna från förra inlägget...


Lite foton

Goddag!!

Lilla Finaste ligger och sover sött och jag får en stund för mig själv. Efter lite plock och disk har jag satt mig för att gå igenom lite foton jag tog igår. Så skönt med en stund med bara mig själv och P4 på radion... Har blivit en mysig vana att göra iordning en kaffe just under den här stunden, men idag var kaffet slut!! Vilken besvikelse! Får nöja mig med en rykande kopp te, oxå gott men inte vad jag var inställd på : ( ... en hemmammammas vardagsproblem ; )

Här kommer lite foton, en del av dem ska jag snart åka och framkalla för att ta med till kursen ikväll. Veckans uppgift har, som sagt, varit porträttfoto med vissa specifika direktiv. Vad tycker ni? Ge gärna konstruktiv kritik : )





Ha en alldeles underbar, kall och solig dag! Hoppas ni inte blir fast i trafiken.

Kram


God lördagsmorgon!

God morgon alla fina läsare!!

Har precis upptäckt att jag har haft besök på bloggen av några nya läsare som jag inte ens känner. Vad roligt!! Men hur sjutton hittar man hit till min lilla blogg?? Hur som så känns det väldigt kul att ni tog er tid att ge en kommentar : )

Vi har en underbar, mysig familjemorgon! Lilla Finaste vaknade vid halv åtta men vi kunde ligga kvar nästan en timme tack vare lite leksaker som underhållning. Skönt!
Nu har vi ätit en god och lång frukost och har hela dagen framför oss. En dag som jag kommer försöka ägna åt mycket foto, har nästan inte blivit nåt i veckan och vi har i uppgift att ta porträttfoton, som jag tycker är såå kul och vill bli bättre på. Så, jag ska försöka jobba med det nu när G kan ha Malven. Jag lägger upp några om de blir bra senare. Just nu har jag inga nya roliga bilder att lägga upp, så det blir ett lite trist bildlöst inlägg... men jag får återkomma snarast : )

Kraam


Nytt inlägg

Gustaf bad mig skriva ett nytt inlägg så att det inte skulle vara det där trista som möter alla som titta in. Och jag håller med. Livet går vidare. Här är några korta punkter om vad som hänt sen sist:

* EEG positivt
* Inga nya anfall
* Lugnare föräldrar än sist
* Efter besök på neuromottagningen konstaterades att Malva är en pigg och frisk liten tjej som verkar ha en känslighet i kroppen vid infektioner. Läkaren trodde inte att detta var det sista krampanfallet vi skulle vara med om... lite jobbigt, men nu är vi mer införstådda med att det inte behöver vara så farligt.

Det har varit fullt upp sen dess. Främst pga Malvas dop! Det firade vi i söndags med lite släkt och vänner. Eller lite och lite... vi försökte hålla nere antalet gäster men det var stört omöjligt och ändå var det flera som vi blev tvungna att inte bjuda pga utrymmesbrist : (
Men dagen blev otroligt bra! Dopceremonin var jättefin och hölls av vår vän Lisa som är präst. Många kom fram efteråt och berömde så hur hon höll dopgudstjänsten (bara så du vet! ; )
Efteråt bjöd vi på kakbuffé som verkade uppskattad. Så uppskattad att av de 6 tårtorna som vi köpt så orkades det bara ätas 1 1/2!! Så vi fick ta med 4 1/2 tårta hem! : ) Ingen ko på isen om man säger så...
Tack alla fina ni som var där och firade Malvas dag med oss! Kändes så härligt att få fira något istället för allt annat trist som varit. Speciellt tack till A som hjälpte mig att sy Malvas underklänning när jag insåg att jag varken hann eller hade rätt utrustning.

En annan nyhet är att jag börjat på en kurs :) Många av er har i åratal hört mig tjata om att jag vill gå en fotokurs och nu har jag äntligen slagit till! Jag fick en systemkamera av min fantastiske man i julklapp så då var det bara att anmäla sig. Hittills har det varit två kurstillfällen och det känns jättekul. Svårt men intressant. Bara jag kan få till mer tid till att fota och läsa det material vi har fått, det är rätt svårt med en liten som röjer runt samtidigt. Speciellt nu eftersom hon har haft feber idag. Passade på lite igår när vi var ute och hon sov i vagnen. Vill lägga MYCKET tid på detta nu så att jag kan utnyttja kursen maximalt!

Lite av de tagna bilderna med nya kameran:

Ja, det var några från senaste dagarna... Kommer bli fler och bättre : )


RSS 2.0