Oj!!

Vad länge sen det var som jag skrev nu! Tiden går så otroligt snabbt, jag hänger inte med. Det är fullt upp de flesta dagarna och de där emellan försöker jag ha lugna och mysiga och återhämtande för Lilla Finaste och mig. Det är babysång, mammagruppsträffar, fikastunder och härliga kompisdater.
Förra veckan var min underbara telepatikompis Cecilia här och hälsade på oss. Det var såå roligt att ses och uppdatera sig om allt som händer i varandras liv. Cecilia och jag pluggade tillsammans på Väddö och gör tappra och värdefulla försök att hålla vänskapen levande.
Vi fick en snilleblixt-idé att ta en långpromenad till Ulriksdals slottsträdgård för en mumsig lunch. Lät skönt och hurtigt, men vi missade de växande, gråa molnen som hopade sig i horisonten och när vi gått i fem minuter öppnade sig himlen! Hm, hur skulle vi göra? Det kanske bara var en skur. Och vi är ju för sjutton utbildade inom friluftsliv, lite regn har ingen dött av! Så, vi fortsatte... det fullkomligt vräkte ner HELA vägen till Ulriksdal! Vi var genomblöta ända in till underkläderna... Tur att lunchen var så god (tack för den!) och sällskapet så trevligt : )
Malva fick en hel väska med presenter av Cecilia, så generöst. Hon är redan väldigt förtjust i leksakerna. Tack!!

  Glada tjejer!

 

På Malva-fronten händer mycket nytt!!

I söndags var det dags för första smakportionen, lite mosad potatis. Reaktionen var inte den gladaste, men heller inte jätteledsen. Mest konstigt med ny konsistens i munnen, det mesta kom ut igen och så har det fortsatt sen dess. Men vi fortsätter försöka.

  För live-versionen se http://www.youtube.com/watch?v=miBcRe4bP8w (jag har verkligen blivit en hacker!!! ; )

Igår, på dagen 6 månader gammal/ung, tittade Malvas första tand fram! En lite, vass sak i underkäken. Inte konstigt att hon sovit så konstigt senaste nätterna och varit rätt gnällig. Skönt att få en förklaring. Hoppas nu bara att det dröjer länge innan hon förstår hur man använder de där små sockerbitarna... ajaj.

Just nu ligger lillsnurpan och sover en låång förmiddagslur, men verkar börja vakna, så jag måste avsluta. Hoppas skriva igen lite snarare än hur det sett ut nu...

Må bäst!

C

 


RSS 2.0