Senaste veckan...

... har fyllts av planering, planering och åter planering för att att igår mynna ut i fina A´s möhippa!! Äntligen kommer jag kunna umgås och prata med henne utan en oro för att försäga mig! Puh. Man vill ju så gärna att det ska bli en överraskning och jag tror vi lyckades hyfsat bra.
14 härliga tjejer gjorde vårt bästa för att ge A en oförglömlig hippa. Det blev en fysiskt krävande dag med sumobrottning (sååå kul!), stripaerobic och svängande av de lurviga på Golden Hits på kvällen. Jag kunde knappt ta mig ur sängen i morse... Konstigt också hur man kan få träningsvärk i huvudet.. ; )
Jag har fått den stora äran att vara tärna på bröllopet och jag ser så fram emot den stora dagen.

  Snygga bruden lirar luftgitarr på schlagergolvet!

På Malva-fronten händer det som vanligt nya saker hela tiden, samtidigt om det verkar som om hon backar ibland i en del utvecklingsteg, har hört att det kan vara vanligt. Tex så är det inte riktigt lika enkelt längre att lägga henne. I somras var det ju bara att lägga henne i sängen på kvällen så  somnade hon själv efter en stunds pratande för sig själv, men nu vill hon absolut inte ligga i sängen helt själv, det är ju jättetråkigt!! Mitt vanliga bekymmer med dagsvilan går upp och ner, ibland sover hon och ibland inte. Vill komma på det magiska tricket som jag hittills inte förstått...

Malva var med G hela dagen och kvällen igår och vi hade förberett det så väl med mängder av bröstmjölk i frysen som hon kulle få i nappflaska, vilket gått så bra senaste gångerna vi provat. Men nu vägrade hon! Drack inte mer än några tiotal ml, sen lekte hon bara med flaskan och vände bort huvudet. De kom in till stan en gång på em så jag fick amma i bilen, men i övrigt åt hon i princip ingenting mellan 07.00-03.30!! Mamma Mu var riktigt orolig, men eftersom G intygade att hon var nöjd och glad hela tiden, så åkte jag inte hem. Orutinerad partymamma som jag är så hade jag inte med någon pump... gissa om det kändes?! Ajajaj. Fick höra att det såg ut som om jag hade silikontuttar : )) Kul att prova det såhär utan operation för en kväll!

  Glad liten snurpa

Några bilder från veckan får avsluta detta inlägg:

  När Malva får syn på tv:n kan ingen få hennes uppmärksamhet

  "Åh, den grodan vill jag ha!"

  Mys i parken

Ha det så jättebra nu.

Må bäst!

Charlotta

ps. skulle vara så kul att se hur många och framför allt vilka som följer bloggen, så jag skulle bli jätteglad om ni alla gav en liten hälsning till just detta inlägg.

 

 


Världens bästa moster!

Halloj!

Idag har jag och Lilla Finaste träffat moster Helena över en lunch. Det var som alltid mysigt och just idag var det även fantastiskt gott! Vi var på café Solo i centrum och åt härliga köttfyllda dumplings med ris, mums!! Har ätit det en gång i förra veckan oxå och det finns risk att det kommer bli många fler luncher där under mammaledigheten : )

  Mysigt! Härligt att ha ännu en som tycker så mycket om en...

Idag har Malva sovit så gott och bra under sina lurar att mamman blir alldeles glad. Vi har det så otroligt bra på nätterna då hon sover mellan 20 till ca 06, det verkar vara få förunnat, så jag borde bara vara nöjd och glad. Men alltid hittar man något att "oroa" sig över och min grej just nu (eller egentligen hela tiden) är middagslurarna. De blir så korta och oregelbundna oftast att det är ingen ordning alls. Försäker fundera ut vad som funkar och hittills har jag kommit fram till att det bästa för Malva är att sova hemma i sin säng. Jätteskönt för bebis, men ibland lite hindrande för mamman... Jaja, jag analyserar vidare, alltid kommer man på något nytt.

Förresten, jag som var så trött på detta eviga analyserande över allt i mitt liv som pågick i mitt huvud 24-7... det är ju i princip borta, men istället analyerar jag allt i Malvas liv istället!! Haha, man är ju ett riktigt terapioffer ; )!

Må bäst och njut av den svalare luften och alla nya underbara färger som kommer i naturen!

Kram

Hej, pappa!

Moi, pappa långt bort i utlandet!



Du ville ju veta hur vi har det här hemma så här kommer en hälsning från mig.

Idag har mamma och jag bara myst hemma och vi har haft det såå bra. Jag har sovit två gånger, först 1 timm och 15 min och sedan 45 min, bra va?!

Vi har sjungit lite sånger och lekt på min lekmatta. Nu när jag är så stark i nacken och ryggen kan jag ligga där länge på mage och titta på alla fina leksaker.

För en stund sedan var mormor och morfar här! De kom upp från Halland idag och kom direkt och hälsade på mig, mysigt. Först kom morfar och då blev jag lite fundersam, hade jag träffat den där gubben förut? Är han något att lite på egentligen? Men efter en stund ville jag gärna sitta i hans famn och dra i hans glasögon. Sen kom mormor och henne träffade jag ju för bara två veckor sen, så henne har jag koll på!
Jag och mamma ska få äta middag hos dem så vi ska snart ta en promenad dit, känner för att sova en lur i vagnen.

Hoppas du har det bra och säljer mycket!

Kram och blöt puss
Malva

Underbara liv...

Detta vaknar jag till varje morgon... Mitt liv är underbart!


På senaste när folk har frågat mig hur jag mår har jag, med glädje och total uppriktighet, kunnat svara "Bra!". Jag mår så otroligt bra och njuter för första gången på mycket länge av att leva. Jag har inte varit så här lycklig sen jag var barn och lycka är den känsla jag har sökt efter och längtat efter länge, länge. Tro nu inte att jag bara varit alldeles olycklig de senaste 20 åren, men det här är något annorlunda, det kommer verkligen innifrån och ut. Som att äntligen leva HELA livet, alla 110%!

Och framför allt tillåter jag mig att känna så här, det är härligt befriande!

Malva har gett mitt liv en ny dimension och öppnat upp ett utrymme i mitt hjärta som jag aldrig vill stänga dörren till igen. Jag var inte beredd på detta men välkomnar det med öppna armar och önskar att det ska vara så alltid, alltid. Jag säger som Madicken "Jag känner livet i mig!".

Mitt hjärta flödar över...

Varma kramar

Charlotta


RSS 2.0